Behandelingen

–EEN-therapie

Energetische Therapie

De Energetische Therapie gaat uit van de basisgedachte die u ook terugvindt in de Oosterse geneeswijzen:

—-de mens is één energetisch geheel—

In dit energetische geheel onderscheiden wij chakra’s, energievelden en het fysieke lichaam. Als hier in een verstoring zit kunt u last krijgen van diverse klachten. Ook kan het zijn dat uw symptoom, klacht of ziekte niet de oorsprong is van de verstoring. In de meeste gevallen wordt het verstoorde chakra, energieveld of de fysieke storing behandeld. Vaak met een homeopathisch middel als ondersteuning.

Wat doet Energetische Therapie?

Het doel is dat uw natuurlijke energiestromen weer op gang komen zodat de innerlijke genezingskracht weer wordt geactiveerd. Zodoende wordt het verstoorde evenwicht weer hersteld en zullen uw klachten verdwijnen of aanzienlijk verminderen. De mens wordt hierbij als één geheel gezien en ook als zodanig behandeld, waardoor de onderliggende oorzaak van een fysiekprobleem een basis kan hebben op het mentale vlak.

Energetische Therapie kan u helpen als u last heeft van:

  • slecht slapende kinderen
  • huilbaby’s
  • rugklachten
  • stress/ spanningen
  • vermoeidheid
  • lusteloosheid
  • astma
  • hoofdpijn
  • voedingsintollerantie

Heeft u vragen neem dan vrijblijvend contact met me op.

Overige behandelingen:

–Dorntherapie ……….dit is een behandeling om rugklachten te verminderen of helemaal te laten verdwijnen, er kan een wervelcorrectie gedaan worden om de natuurlijke houding te herstellen. Dit alles op een hele zachte manier zonder dat er kracht wordt gebruikt om de wervel te corrigeren.

–Breussmassage …… dit is een rugmassage waarbij de wervels gemasseerd worden om belasting die hier is opgeslagen te verminderen, dit wordt vaak toegepast in combinatie met de Dorntherapie

–Aurahealing ……….. hierbij wordt de belasting die in de aura aanwezig is verwijderd en wordt de aanwezige energie verdeeld, zodat deze weer overal kan stromen, vaak wordt hierbij een diepe ontspanning waargenomen.

–massage …………….. hierbij wordt een fysieke klacht op een zachte manier gemasseeerd met chakra-oliën, hierdoor kan de dieper liggende oorzaak van de klacht opgelost worden, waardoor de klacht verminderd of helemaal verdwijnt. c