Recensies

Onlangs heb ik 3 sessies energetische therapie bij Peter gevolgd. De behandeling sloot ontzettend aan bij mij en ik ben er echt heel erg door geholpen.

Hiervoor heb ik een half jaar wekelijkse therapie sessies gehad bij een psycholoog. Hieruit bleek dat ik een negatief zelfbeeld had. De behandeling met de oefeningetjes destijds richten zich vooral op verkeerde denkpatronen. Het werd wel iets beter, maar ik voelde dat het bij mij dieper zat. Echt iets wat in mijn kern, mijn zelf lag en wat verbonden was met de chakra’s. Ik heb vroeger als kind zijnde het een en ander meegemaakt, waarvan ik wist dat dit zijn neerslag had op mijzelf als persoon.
Via via kwam ik bij Peter. Vanaf het eerste moment voelde ik mij meteen op mijn gemak en veilig bij hem. Ik vond het erg prettig dat hij van te voren duidelijk aankondigde wat hij ging doen. Ook vroeg hij eerst toestemming voordat hij wat ging doen. Hierdoor vond ik het allemaal wat minder spannend.

Tijdens de behandeling kwam hij terug op de chakra’s. Sommige waren bij mij uit balans. Maar bij mij waren ( na de 1e behandeling al!) de chakra’s weer in balans. Ik als hsp’er voelde tijdens de behandeling al snel verandering in mijn lichaam en in mijn ‘voelen’. Dankzij de druppeltjes die ik kreeg kwamen onverwerkte emoties, situaties en gevoelens van vroeger naar boven. Opeens kon ik ze helder voor ogen zien, zonder negatieve lading eraan, waardoor ik de situaties zo weer kon afsluiten.
Wat mij heel erg aantrok is dat je tijdens de behandeling verschillende dingen doet; aura reiniging, vergeef oefening etc. Ik vond het erg prettig dat Peter verder borduurde op wat ik tegen hem zei.

Hij dacht goed mee met mij over hoe dingen ‘verwerkt’ konden worden. Ook vond ik het fijn dat ik al mijn vragen op het gebied van spiritualiteit wat ik in het dagelijkse leven tegen kom aan hem kon stellen. Ik raad de therapie aan iedereen aan. Ook als je het gevoel hebt slecht geaard te zijn. (moeite met assertiviteit, hoog gevoeligheid etc.). Het is voor mij zon grote verbetering geweest. Eindelijk ben ik van het alleen maar denken in mijn hoofd af en ben ik aan het leven met mijn gevoel en lichaam. Ik geniet nu zo veel meer van het leven.. Het leven is voor mij dus echt veel mooier geworden. Ik heb meer aan deze 3 sessies gehad dan aan de wekelijkse gesprekken met de psycholoog. Een mooie bijkomstigheid is dat deze therapie bij sommige verzekeringen, vanuit het aanvullend pakket, wordt vergoedt.

Ik ben op aanraden van een vriendin bij de Praktijk Energetische Therapie van Peter terecht gekomen. Ik liep al een tijdje tegen diverse zaken van mezelf aan die me belemmerden in mijn persoonlijke groei en commitment naar relaties. Ik kwam erachter dat ik niet van het kleine meisje in mezelf hield. Dit is ontstaan in mijn jeugd door de situatie waarin ik ben opgegroeid. Dankzij Peter heb ik dingen een plekje weten te geven, oprecht weten te vergeven en heb ik weer geleerd van mezelf te houden. Dit door inzet van energetische therapie, gesprekken met Peter en vergevingsoefeningen die we samen gedaan hebben. Direct na de eerste sessie voelde ik me al energierijker en ging het van binnen weer stromen. Ik heb een vijftal sessies om de 5 weken gedaan en nu ga ik om de zoveel tijd voor “onderhoud” zoals ik dat zelf noem. Peter is een fijne en rustige persoonlijkheid. Je kan helemaal jezelf zijn bij hem en je hoeft je niet te schamen voor je tranen en andere emoties die los komen. Ik heb ervaren dat hij op de juiste momenten de juiste dingen kan zeggen die je dan ook raken en soms ook stof tot nadenken geven als je al weer thuis bent. Ik kan de Praktijk Energetische Therapie van aanbevelen en ik vind dat iedereen dit als een kadootje aan zichzelf mag geven.

  • 06 42 06 92 57
  • energetischetherapie@home.nl